Kudy z krize 2 – konference odborníků NRO a jejich hosté – Táborská univerzita 22. 6. 2023

Záznam z konference Kudy z krize v Táboře.

Doba nám velmi přituhuje! Témat které je potřebné co nejrychleji řešit je mnoho. Jak co nerychleji zesílit tlak na naší vládu národního zmaru? Jestli nebudou co nejrychleji provedeny kroky, které odvrátí rozvrat veřejných financí který právě úspěšně provádí Fialův kabinet, skončíme na úrovni banánových republik a ve válce za cizí zájmy. 

Kromě velmi nepříjemného překvapení na složenkách za energie a následně předepsaných nových záloh, které čeká na stovky tisíc domácností je tu mnohem větší nebezpečí! 

Naše vláda nás vede nelegitimně do války s jadernou mocností za cizí zájmy. Problémy se na nás řítí ze vše stran (inflace, zadluženost státu, drastické ceny energie, Istambulská smlouva, Pandemická smlouva WHO a další…).

Po úspěšné akci v Moravském Vracově se Národní rada obnovy přesunula do Tábora 22.6. 2023 od 18-ti hodin se konala na půdě Táborské univerzity další konference s debatou s občany „Kudy z krize 2„, kde byla představena konkrétní řešení a možnosti, jak zastavit destrukci státu a jaké kroky podniknout pro záchranu naší země.

Bez spojení odspodu to ale nepůjde. Moudří lidé mají řešení, ale pro jejich realizaci je potřeba síla nás všech. Pojďte se zapojit!

Na akci vystoupí:

Zdeněk Jandejsek – Zdravé a levné potraviny

Ivan Noveský – Energie musí zlevnit

Radek Novotný – Chceme vodu českou

Martin Koller – Koho chrání obranná smlouva

Daniela Šenarová – Právní rozbor obranné smlouvy

Petr Kolář – Případ Novotný vs. Čeští vlastenci

Dimitri Petrov – Přímá demokracie – nástroj odvolávání politiků

Vítězslav Pilmaier – Rusofobie a protiruské sankce

Vladimír Štěpán – Energetika jako časovaná bomba

Akci bude moderovat Jiří Havel

Leták a plakát ke stažení zde:

Stáhnout leták zde: Leták A4

Stáhnout plakát můžete zde: Plakát A3

Podobné příspěvky